Financiële investering

De tarieven die hieronder te zien zijn gelden voor begeleiding vanuit Natuurlijk Gezinscoaching. Volg je een betaalde e-cursus bij Gelukkige Gezinnen of heb je deze gevolgd en wil je graag persoonlijke begeleiding dan geldt er een speciale prijs. Deze wordt aangegeven met GG.

Gezinscoaching
Als particulier betaal je €75 per sessie incl. 21% btw**. Voor GG €65 per sessie incl.21% btw**
Wordt je coaching/therapie betaalt vanuit een organisatie dan betaal je €75 per sessie excl. 21% btw.

Een sessie duurt gemiddeld één uur.

Wandelend Stilstaan voor ouders
Als particulier betaal je €85 per sessie incl. 21% btw**. Voor GG €75 per sessie incl.21% btw**
Wordt je coaching/therapie betaalt vanuit een organisatie dan betaal je €85 per sessie excl. 21% btw.

Een natuursessie duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur. Dit tarief is inclusief alle oefeningen die je tussendoor van me krijgt. Deze blijven verder in jouw bezit zodat je altijd op jouw gewenste moment je rust kan (terug) vinden.

Thema pakketten
De thema pakketten bestaan uit 4 Wandelcoach sessies in de natuur. Als particulier betaal je €295 per thema pakket  incl. 21% btw**. Voor GG €285 per thema pakket incl.21% btw**
Wordt je coaching/therapie betaalt vanuit een organisatie dan betaal je €295 per thema pakket excl. 21% btw.

**Is je financiële situatie niet toereikend genoeg maar wil je wel graag hulp van mij, neem dan toch contact met me op. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Ook kan je navragen of je via de gemeente een PGB kan aanvragen om de kosten (gedeeltelijk) vergoed te krijgen.

 

Kan de afspraak niet doorgaan dan kan je dit kosteloos binnen 24 uur annuleren. Is dit korter dan 24 uur dan zal 50% in rekening worden gebracht. Annuleer je de afspraak op de dag zelf dan worden de kosten van de gehele sessie in rekening gebracht.  Dit geldt zowel voor de individuele natuurcoach wandelingen als de gezinscoaching.

 

Coaching kosten aftrekbaar of gedeeltelijk vergoed?
Coaching wordt bij de belastingdienst gezien als studiekosten. Er moet sprake zijn van een leertraject zodoende de coaching kosten aftrekbaar te maken. Er geldt wel een drempel die per jaar kan verschillen. Trek dit na bij de belastingdienst en bewaar je facturen goed.

Afhankelijk van joIMGP8650uw persoonlijke situatie, kun je jouw verzoek bijvoorbeeld ook voorleggen bij de volgende instanties:

Je werkgever:
Overleg met jouw leidinggevende in hoeverre de organisatie een budget heeft voor een coachtraject. De kans bestaat dat je werk de kosten volledig op zich neemt.  Indien je een individueel coaching budget krijgt van je werkgever kan je mijn begeleiding benoemen als: Persoonlijke Coach.

Ben je door ziekte uitgevallen en wil je hulp bij het herstellen? Dan kan je een gesprek aan gaan met de Arbodienst van je bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject.

Via PGB of het UWV
Leef je op dit moment met een persoonsgebonden budget? Dan kun je de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Informeer hiervoor bij je gemeente. Ben je op dit moment werkeloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

Je verzekeringsinstantie
Coaching behoort niet tot het basispakket. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij jouw verzekeraar naar de mogelijkheden.

 

Deel deze info in zijn geheel met anderen met vermelding van mijn naam...... Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone