Ervaringen

Vind je het leuk om iets te vertellen over een bijeenkomst, workshop of een individuele coaching sessie die je bij mij hebt gevolgd? Of over onze samenwerking of over mij ? Op deze pagina kan je ervaringen met en voor elkaar delen. Je kan me dit laten weten door mij een mail te sturen naar gezinscoachinghuissen@gmail.com

“Door jou unieke manier van coachen kreeg ik een duwtje in de goede richting. Nogmaals dank je wel!”.
Anoniem (Individuele coaching)

“Ik dacht het zal wel zweverig zijn en daar moet ik niks van hebben, maar ik werd verrast hoe heerlijk het is om al wandelend te vertellen wat mij dwars zit. Zelfs dat Nicoline mij bewust maakte van mijn ademhaling vond ik niet erg en zelfs wel prettig om te ontdekken dat ik hiermee wel of geen ruimte maak voor mezelf. Nooit bij stil gestaan!”
Sjaantje van der Velde (Individuele coaching)

“Mooie workshoIMG_20141123_133419p. Bijzonder om te ervaren om onder begeleiding dichtbij een paard te zijn. Trots dat ik mijn angst overwonnen heb!!!
In de natuur heb ik symbolisch mijn hart kunnen openen door een hek te openen. De natuur was een mooie spiegel voor mij! Beide workshops hebben mij een mooi inzicht gegeven”

Grietje (Workshop: Wandel & Paard – Kom in beweging!)

“Wat een inzicht heb ik van je gekregen en wat een nieuwe ervaring was het om samen in het bos te zijn. Ook wel confronterend af en toe, maar nu weet ik wel waarom mijn kind zo huilt en wat hij hierin aan mij laat zien. Het klopte voor mij precies wat je me terug gaf. En mooi om te ervaren dat ik dat ook terug zag in de natuur”.
Anoniem (individuele coaching)

Tijdens de wandeling voelde ik me door de natuur om me heen dichter bij mezelf komen. Bijzonder om te ervaren hoe aandacht en op het oog eenvoudige oefeningen de focus verleggen van buiten naar binnen. Daarnaast zette Nicoline een prettige en veilige sfeer neer met ruimte voor een grap.
Marloes (Workshop: Natuur Inspiratie workshop – Wandelend stilstaan)

Ondanks dat wij elkaar maar een paar keer gesproken hebben heeft dat voor mij mijn ogen geopend. Ik heb genoeg tools van je gehad om anders met mijn dochter om te gaan en om mezelf meer open te stellen voor haar. Daar ben ik in de praktijk ook echt bewust mee bezig. Het heeft mij voor nu op weg geholpen om bepaalde situaties beter aan te kunnen en aan te voelen. Ondanks dat het kort was, heb ik de gesprekken als zeer prettig en leerzaam ervaren. En daar wil ik je dan ook voor bedanken. Ook ben ik er van overtuigd dat als ik weer vastloop, ik zeker contact met je op zal nemen. Ik wil je heel veel succes toewensen met je praktijk!”.
Anoniem (individuele coaching)IMG_20141013_124346
“Wat een bijzondere ervaring was het om in de natuur aan mijn thema te werken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet verwacht had, maar ik ben blij dat ik de stap toch gezet heb. Dank je wel!”
Claudia (individuele coaching)
Tijdens de bijeenkomsten die ik met jou heb gehad voor mij en mijn zoon zijn mij veel interessante dingen ‘ingefluisterd’. Het is voor mij vanzelfsprekend dat kinderen je een spiegel voor houden en ik vond het bijzonder om jouw interpretatie van het gedrag van mijn kind te horen. Het waren ongelofelijk rake thema’s die op papier kwamen en ik heb er veel aan gehad”.
Dank je wel! Hester (individuele coaching)
Het gaat erg goed met ons. We zien sinds een tijd geleden een erg welkome verbetering in de omgang met en het gedrag van onze dochter. De gesprekken met jou hebben me erg goed gedaan en je hebt me nieuwe dingen laten (in)zien. (Ik ben de afgelopen maanden ook tot de conclusie gekomen dat we in ons leven waarschijnlijk nooit ‘uitgeleerd’ zijn ;-) ). Ben nog steeds bezig met het vergaren van kennis. Beetje zelf, af en toe wat hulp”.
Anoniem (individuele coaching)

Deel deze info in zijn geheel met anderen met vermelding van mijn naam...... Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone