Natuur Inspiratie Workshop

“Wandelend stilstaan”

Lijkt het je ook heerlijk om van de natuur te genieten? Gewoon nét even anders? Doe dan je wandelschoenen aan en trek de deur achter je dicht, want dan is dit jou moment!

Wat gaan we doen?
We gaan vooral onthaasten en genieten. Dit gaan we doen in de vorm van:
– een thema
– bewust aanwezig zijn in de natuur
– bewust ademen
– (in stilte) wandelen
– bewust onze zintuigen gebruiken
– natuuroefeningen/visualisaties en Mindfulness ervaren die bewustwording en ontspanning geven

unnamed[2] (3)

Door aan deze workshop deel te nemen ga je de natuur op een andere manier beleven. Het gaat hierbij niet om het maken van veel kilometers. Wel om innerlijk tot rust of juist in beweging te komen. Net wat in het moment belangrijk is voor jou.

Even heerlijk de boel de boel laten en in de natuur zijn met gelijk gestemde. En…de kans is groot dat je na deze ervaring nog vaker in de natuur wilt zijn! Lekker toch?

Waar en wanneer?
De workshop wordt weer gegeven na de zomervakantie op de Veluwezoom in Velp. Van 9.30- 12.30 uur gaan we samen op pad. Jouw financiële bijdrage is €30 incl Btw. Wil je meedoen? Dan kan je je opgeven via natuurlijkgezinscoaching@gmail.com

 

Reacties van deelnemers:
“Tijdens de wandeling voelde ik me door de natuur om me heen dichter bij mezelf komen. Bijzonder om te ervaren hoe aandacht en op het oog eenvoudige oefeningen de focus verleggen van buiten naar binnen. Daarnaast zette Nicoline een prettige en veilige sfeer neer met ruimte voor een grap”.
Marloes

“De natuur heeft je heel veel te vertellen, heeft eigenlijk alles wat van toepassing kan zijn op jouw leven voorhanden. De kunst is om het te ontdekken, om te zien wat de spiegel die de natuur je voorhoudt jou kan vertellen. Maar wees gewaarschuwd, als je eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je meer! En iedereen kan het leren!”
Ingrid

Deel deze info in zijn geheel met anderen met vermelding van mijn naam...... Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone