Thema pakketten

Loop je telkens tegen hetzelfde gedrag aan van je kind waar je tureluurs van wordt? Zou je heel graag meer over (hoog)gevoeligheid willen weten omdat je helemaal niets meer begrijpt van je kind? Zie je je kind worstelen met een bepaald thema waar je geen grip op krijgt en waar je wanhopig van wordt? Loopt de stress en de onrust in jezelf en in je gezin zo hoog op waardoor jullie het contact met elkaar dreigen te verliezen? Ben jij het zat en wil je dat de rust terugkeert in huis?

Precies daarvoor heb ik thema pakketten samengesteld.

Voor wie?
Ben jij een (hoog)gevoelige ouder die niet even om een hoekje wilt kijken maar echt intensief en effectief aan de slag wil gaan? Wil jij tools in handen krijgen waardoor je weer in je kracht staat? Durf jij de diepte in zodat je eindelijk dié blokkades kunt oplossen die je al lang dwars zitten? Heb jij de moed in de spiegel van je gezin te kijken en de stress en onrust achter je te laten? Dat je na het volgen van een thema pakket kan zeggen: ik sta weer aan het roer! Dan is dit thema pakket iets voor jou!

Hoe werkt het?
Een thema pakket bevat één thema waarin ik je uitnodig deze écht te onderzoeken. Inimg_20150909_144837 vier Wandelcoach sessies in de natuur gaan we die verdieping maken waardoor jij de inzichten en de antwoorden krijgt die voor nodig je zijn. Ik maak het thema pakket speciaal voor jou op maat aan de hand van jou hulpvraag/vragen. Door een aantal keren met één thema bezig te zijn kom je door de verdieping bij je kern. Pas als je bij de kern van je ervaren probleem komt kun je deze oplossen of veranderen. Ik help je om je nieuwe inzichten om te zetten naar de praktijk, je gezin. En weet je wat leuk is? Vaak gebeurt er al zo veel in de energie als jij bij de kern bent geweest. Dan vindt er automatisch een positieve verschuiving plaats tussen de energie van jou en je kind. En soms kan dat al genoeg zijn!

Welke thema pakketten zijn er?
* Stress en onrust reduceren in mezelf en in mijn gezin
* Hoe leer ik omgaan met boosheid en opstandig gedrag van mijn kind?
* Waarom is mijn kind zo druk?
* Hoe help ik mijn kind bij verdriet, rouw en verwerking (bijv bij pesten, scheiding, overlijden, verhuizing e.d.)
* Wat is (hoog)gevoeligheid en hoe ga ik hiermee om?
* Hoe geef ik mijn grenzen aan en maak ik goede afspraken met mijn kinderen waardoor er weer geluisterd wordt?
* Wat is belangrijk in de omgang met mijn tiener en/of puber?
* ….een thema dat er niet bij staat, maar waar jij graag hulp bij zou willen hebben

Wat kost het?
Een thema pakket kost €295 incl btw (excl btw als de coaching betaalt wordt vanuit een bedrijf of organisatie). In het thema pakket zijn de Wandelcoach sessies goedkoper wat aanzienlijk scheelt met 4 losse Wandelcoach sessies.

Het thema pakket betaal je in één keer. Mocht je in termijnen willen betalen, neem dan gerust contact met me op.

Wat krijg je hiervoor?
* een telefonisch intake gesprek
* 4 Wandelcoachsessies in de natuur van 1 tot anderhalf uur
* de invulling van het thema wordt helemaal voor jou op maat gemaakt
* tussentijdse oefeningen om jouw proces te ondersteunen
* 1 healing naar behoefte tijdens een Wandelcoach sessie om het loslaten te bevorderen en nieuwe inzichten te verankeren

Vooraf vindt er een telefonisch intake gesprek van 30 minuten plaats. Deze tijd is bewust gekozen, zodat je je goed voorbereidt en we samen in een half uur weten welk thema je kiest en naar welk doel je toe wilt werken. Het intake gesprek is gratis.

Heb je interesse of heb je nog vragen? Stuur me dan een mail naar natuurlijkgezinscoaching@gmail.com en dan help ik je graag verder!

Nicoline Valkenburgh

 

Deel deze info in zijn geheel met anderen met vermelding van mijn naam...... Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone