Vol Vertrouwen Tieners en Pubers Opvoeden!

Ben jij bang dat je tiener of puber door zijn huidige gedrag in de problemen gaat komen? Luistert jouw kind niet naar jouw goed bedoelde adviezen en baal jij daar van? Heb je het gevoel dat je de grip gaat verliezen omdat je kind “zelf wel weet wat het beste is” en daardoor te veel zijn/haar eigen weg gaat? Word je doodmoe van alle strijd en discussies omdat je alles al hebt geprobeerd en niks lijkt te helpen? Wil je je als ouder graag verdiepen in je tiener/puber, je opfrissen in het leren van vaardigheden en meer handvatten en tools krijgen om in goed contact te blijven zodat je in Vol Vertrouwen je tiener of puber kan opvoeden?

Als 1 van de bovenstaande situaties bij jou regelmatig naar voren komt dan gaat dit programma jou gegarandeerd helpen! Ik werk in kleine groepen dus profiteer mee met de persoonlijke aandacht en de persoonlijke coaching afgestemd op jouw vragen en jouw gezinssituatie!

Door het avondprogramma Vol Vertrouwen Tieners en Pubers Opvoeden! te volgenIMG_20150121_185336 krijg je helder wat er precies gebeurd op de momenten dat jouw tiener of puber niet meer naar je luistert en eigenwijs zijn eigen zin door drijft. Je krijgt inzichten hoe het samenspel werkt tussen jou en je kind. Je leert hierdoor dat het belangrijk is mee te veranderen en mee te groeien met je tiener of puber.

In 2 maanden, verspreid over 4 avonden, leer je in stappen te ontdekken welke inzichten en vaardigheden belangrijk zijn om in Vol Vertrouwen je Tiener of Puber Op te voeden. Het opvoeden wordt steeds meer begeleiden zodat je met elkaar op een gelijkwaardige manier kan communiceren waardoor jullie als gezin beter in je vel gaan zitten. Er komt meer rust, ontspanning en plezier in huis. Leer in goed contact te komen en te blijven zodat je jouw tiener of puber kan blijven opvoeden en begeleiden bij alle turbulente uitdagingen die in zijn/haar dagelijks leven naar voren komen.

Wees gerust, 80% van de ouders met tieners of pubers lopen tegen problemen aan in de opvoeding. Je bent hierin dus niet de enige.

Wat ga je leren?
Je leert:
– hoe je op een waardevolle manier duidelijk bent zodat je tiener/puber naar je luistert
– hoe je je kind kan leren verantwoordelijkheid te dragen voor zijn/haar gedrag
– hoe je alert kan zijn op manipulatief gedrag en het uitspelen van jou en je (ex)partner
– hoe je in positief contact kan komen/blijven met je tiener of puber
– hoe je de verbinding kan blijven houden met jezelf en je kind als je op het punt staat uit elkaar te gaan, al gescheiden bent of in een opnieuw samengesteld gezin leeft
– hoe je grip krijgt op zijn/haar emoties
– hoe je (ontspannings)oefeningen leert om rustig te blijven en je geduld te bewaren
– hoe je positief communiceert met je tiener/puber zodat je uit de strijd blijft
– hoe je om kan gaan met brutaal en respectloos gedrag
– hoe je je tiener/puber helpt met het oplossen van problemen die zij en of jij ervaren
– hoe je leert steeds meer achter moeilijk gedrag te kijken
– hoe je leert om te gaan met de strijd tussen broers en zussen
– hoe je mee kunt groeien in de gedachten gang en strategieën die je tiener/puber (voor jou) bedenkt om iets voor elkaar te krijgen
– hoe je je bewust wordt van je zelf waardoor je kan blijven opvoeden vanuit je hart
– hoe je je tiener/puber loslaat én in de verbinding blijft

Indien je twijfelt of dit cursusprogramma jou écht verder kan helpen neem dan gerust contact met me op via natuurlijkgezinscoaching@gmail.com of bel me voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek op 06 20 816 818.

Wat levert het je op?
Doordat je effectief, actief en interactief aan de slag gaat weet je na het volgen van dit cursusprogramma precies wat je wel en niet moet doen in lastige situaties die je tegen kan komen met je tiener of puber. Je hebt veel inzicht gekregen in allerlei vaardigheden en wat er werkelijk gebeurt tussen jou en je kind. Je bent je veel meer bewust geworden van jezelf waardoor je met geduld en kracht bij jezelf kan blijven zonder continu meegezogen te worden met de emotionele grillen van je kind.
Zie dit cursusprogramma als een “Ouder Opleiding” die er nooit was toen je het nodig had. Je hoeft hiervoor geen 3 jaar op school te zitten. In 2 maanden leer jij alles wat je nodig hebt! Vanwege de persoonlijke coaching die je van mij ontvangt en het werken in kleine groepen is er veel persoonlijke aandacht voor jou. Het werkboek die van jou blijft is jouw handleiding die je door de hele tiener-en puberfase heen helpt!

Ervaringen van ouders die deel hebben genomen aan het Cursusprogramma: Vol Vertrouwen Tieners en Pubers Opvoeden:

“Ik heb het Cursusprogramma als zeer waardevol en nuttig ervaren. Nicoline heeft een open houding en ze is een gezellig persoon. Ik voelde een ongedwongen sfeer en Nicoline heeft goede kennis van zaken. Ik heb allerlei tips en handvaten gekregen over hoe ik het beste kan communiceren met mijn tieners als ze opstandig en dwars zijn. Ik heb geleerd dat ik dan niet mijn emotie erbij moet betrekken, maar dat ik het meer helpt om rustig te blijven. Zo komen we samen beter tot oplossingen en komt er ruimte om conflicten te bespreken. Als ik niet mee had gedaan met dit Cursusprogramma dan had ik nog in veel onbegrip gezeten en in veel conflicten met mijn tieners. Ik wil deze cursus zeker aanbevelen aan andere ouders! Je krijgt nuttige informatie die je in de praktijk kan toepassen en omdat je in een groep zit leer je tevens van elkaars ervaringen. Ik geef het Cursusprogramma het cijfer 8!”
-Anoniem-

10386380_1534071420153969_3972471640895543300_n[1]“Ik heb het Cursusprogramma heel prettig en leerzaam gevonden. Ook confronterend, maar met goed resultaat! Nicoline vond ik vol aandacht, rustig en ervaren.  Als ik het Cursusprogramma niet had gevolgd had ik nu nog in de drukte gezeten met mijn kinderen met veel ruzie en boosheid. Dat is nu niet meer zo. Ik heb veel RUST gekregen in mijn gezin omdat ik mijn kinderen beter heb leren begrijpen. Ook kunnen we veel beter communiceren met elkaar. Ik zou het Cursusprogramma ZEKER aan willen bevelen aan andere ouders. Pubers zijn niet altijd makkelijk en alleen al om er over te praten helpt al. Ook heb ik veel tips meegekregen zoals jezelf leren beheersen (rustig blijven). Dat heeft mij goed geholpen in het beter begrijpen van mijn kinderen. Ik heb vooral geleerd hoe belangrijk communiceren  en duidelijkheid  is.
Ik geef het Cursusprogramma van Nicoline een 9!”
-Moeder Sylva H. uit Driel-

“Voor mij was het Cursusprogramma Vol Vertrouwen Tieners en Pubers opvoeden compleet, overzichtelijk en in duidelijke onderwerpen verdeeld. Ik heb Nicoline ervaren als een warm, liefdevol en deskundig mens. Door dit programma te volgen heb ik veel inzicht, begrip en stof tot nadenken gekregen! Ik liep persoonlijk nog niet tegen problemen op, maar wilde deze Cursus graag volgen om dit ook zo te houden! Ik kan het Cursusprogramma van harte aanbevelen vanwege de resultaten die gemaakt zijn bij verschillende ouders in de groep!
Ik geef dit cursusprogramma een 8,5!”
-Vader Adri Kraker uit Zaltbommel-

Data
Het programma Vol Vertrouwen Tieners en Pubers Opvoeden! wordt in Huissen of Arnhem op aanvraag gegeven. Bij minimaal 5 ouders gaan de avonden door. De tijden zijn van 19.30-21.30 uur.

Kosten
Het puber programma kost €185 incl. 21% btw voor 4 avonden. Wordt het programma betaald vanuit een organisatie, een persoonlijk budget of ben je zzp-er dan betaal je €185,- excl. 21% btw. Kom je samen als ouderpaar of in co-ouderschap dan betaal je samen €277,50 incl. 21% btw. Betalen in termijnen is mogelijk, vraag er gerust naar!

Wat krijg je hiervoor?:
* 4 avonden van 2 uur in een sfeervolle setting
* 1 individuele coachsessie per telefoon (30 min). Deze plan je zelf in overleg met mij.
* persoonlijke coaching op de avonden zelf en afgestemd op jouw vragen en jouw gezinssituatie waardoor je snel weer in je kracht komt,
* veel persoonlijke aandacht vanwege de kleine groep,
* het Cursusprogramma wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen,
* delen en leren met gelijkgestemde ouders motiveert en inspireert enorm,
* een uitgebreid werkboek van meer dan 80 pagina’s waardoor je leert je gewenste situatie om te zetten. Een handleiding die van jou blijft.
* koffie/thee en natuurlijk wat lekkers!

Voor meer informatie of deelname kan je contact opnemen via natuurlijkgezinscoaching@gmail.com of bellen naar 06 20 816 818.

Een moeder die vertelt:
Vol Vertrouwen Tieners en Pubers Opvoeden! was een heel leerzaam en gezellig cursusprogramma.
Bedankt Nicoline hier voor!
We konden de tips meteen in het praktijk/thuis oefenen.

Ik kan het iedere ouder van tieners en/of pubers aanbevelen!
Het geeft je steun, dat je ook van anderen soortgelijke verhalen hoort. Tijdens de cursus krijg je veel tips, wat goed werkt.
Nicoline is een expert op dit gebied, tegelijkertijd is ze lief en heeft een warme, positieve uitstraling.
Ik geef het Cursusprogramma een 9 en ik zal onze groep zeker missen!”.

-Andi Rouwenhorst uit Elst-

Wil je ook meedoen? Geef je dan op via natuurlijkgezinscoaching@gmail.com. Deelname gaat op volgorde van binnenkomst en ik werk maximaal met 6 ouders. Daardoor is er veel persoonlijke aandacht voor jou.

Voel je welkom.
Ik help je in Vol Vertrouwen verder!

Nicoline Valkenburgh
Wandel/Natuur Coach & Gezinscoach
Natuurlijk Gezinscoaching

Deel deze info in zijn geheel met anderen met vermelding van mijn naam...... Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *