Workshop: Wandel jezelf in beeld

Deze workshop wordt gegeven voor mensen die in één dag helderheid willen krijgen op een levensvraag of levensthema.

Heb jij behoefte om meer ruimte te maken voor jezelf en eens een moment van rust te ervaren? Heb je behoefte iets in beweging te willen zetten en meer kijk op jezelf te krijgen? Hoe zou het voor je zijn dat je na deze dag helder hebt gekregen waarvoor je kwam?

Zou jij dat willen? Dan is dit jouw moment!

In onze unieke Workshop: “Wandel jezelf in beeld” is er de hele dag echte tijd voor jou.IMG_20141013_124346 We zijn de hele dag in de natuur wat sowieso al de nodige rust en ontspanning brengt. We gaan deze dag onder andere aandacht besteden om je te helpen van je hoofd naar je gevoel te brengen waardoor jouw levensenergie weer gaat stromen en daardoor ook jouw antwoorden makkelijker in beeld komen.
Via een spiegel die je jezelf voorhoudt leer je op een natuurlijke en creatieve manier jouw antwoord(en) in beeld te krijgen. Al spelenderwijs en creërend breng jij je eigen onderbewuste aan de oppervlakte. Je wordt deze dag begeleid door Nicoline Valkenburgh (Wandel/Natuurcoach & Gezinscoach) en Jaccolien Heikoop (Energetisch Therapeut)

Wat gaan we doen?
In de ochtend gaan we letterlijk op pad in een mooi natuurgebied onder begeleiding van Nicoline. Je neemt je vraag of thema mee waar jij helderheid over wilt krijgen. Al wandelend  breng je jezelf in beeld en kom je aanwijzingen tegen die de natuur je geeft en je daarmee inzichten schenkt over jezelf. Op deze manier krijg je op een natuurlijke en speelse manier nieuwe inzichten aangereikt. Nicoline doet dit op een relaxte manier zodat je veilig met wandelen en stilstaan kunt aangaan wat er op je pad komt.
Wat je in de ochtend over jezelf duidelijk hebt gekregen ga je in de middag uitbeelden in de vorm van een tekening. Op een creatieve manier breng je jezelf in beeld en ga je de inzichten van de ochtend uitdiepen onder begeleiding van Jaccolien. Je gaat tekenen wat je die morgen hebt beleefd waardoor je al tekenend een duidelijk inzicht krijgt in wat er bij jou op dit moment speelt en wat je er mee kunt doen. Dit werkt zeer verhelderend en soms confronterend; jouw antwoorden komen in beeld. Doordat Jaccolien jouw rustig en liefdevol door deze ervaring heen begeleid brengt dit ruimte om het door jou te kunnen ontvangen.

Wat levert het je op?
Aan het einde van de dag heb je én een heerlijke dag voor jezelf gehad én je neemt nieuwe inzichten en antwoorden mee naar huis. Deze kun je direct toepassen in je dagelijks leven waardoor er veranderingen optreden in jou gewenste situatie. Je neemt rust en ontspanning mee dat nog lang door kan werken. Doordat je jezelf in beweging hebt gezet en er ruimte is gekomen voor nieuwe inzichten, ga je ook nieuwe ervaringen ontmoeten. Jouw eigen tekening neem je natuurlijk mee!

IMGP8754Note!
Het is niet noodzakelijk dat je goed moet kunnen tekenen. Het gaat om jouw beeld, niet om perfectie.

Wanneer?
Na de zomervakantie gaat deze workshop weer van start. Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom en staat de koffie en thee voor je klaar. Om 9.45 uur geven we uitleg over de dag en om 10.00 uur gaan we op pad! De workshop wordt gegeven in Opheusden. Als je meedoet krijg je van ons de precieze routebeschrijving.

Kosten
Je doet mee voor € 75 p.p. incl 21% btw, koffie/thee en alle materialen!
Neem je eigen lunch mee. Dat is het meest makkelijk omdat we in de natuur verblijven en kunnen we de dag optimaal benutten!

Opgeven
Je kan je opgeven via www.natuurlijkgezinscoaching@gmail.com (Nicoline) of via  info@therapiepraktijkheikoop.nl (Jaccolien) . Er kunnen maximaal 8 mensen meedoen. Deelname gaat op volgorde van binnenkomst dus wacht niet te lang, vol = vol!

Je bent van harte welkom!
*Nicoline Valkenburgh – Coaching & Therapie voor ouders in de natuur  www.natuurlijkgezinscoaching.nl
*Jaccolien Heikoop – Energetisch Therapeut www.therapiepraktijkheikoop.nl

Deel deze info in zijn geheel met anderen met vermelding van mijn naam...... Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *